Andre mangler midler

Lidt stof til eftertanke efter knæk cancer kampagneugen og det flotte indsamlings-resultat.Der er også andre grupper som har behov for midler som ikke har samme bevågenhed som ‪cancerområdet.

En tanke er også at alle de mange midler som der bruges til at stable knæk kampagnen på benene, er der patientgrupper og organisationer som vil være lykkelige at få og vil betyde meget for deres patientgrupper. Der er vigtig at de patientgrupper som ikke har midlerne og mulighederne også får støtte, for der er områder som i dag virkelige trænger til et løft.

Jeg kunne godt tænke mig at TV2 og andre medier involverede sig på områder som fx demens, lungesygdomme, psykiske sygdomme, knogleskørhed, sjælene sygomme m.fl og stillede sig til rådighed og brugte en aften til indsamling og oplysningen. Det behøver ikke være i størrelsesorden af “knæk Cancer” for mindre kan også gøre det.

Jeg siger ikke det er forkert at samle ind til cancer som der er blevet gjort i knæk cancer kampagnen, og jeg har også selv bidraget og deltaget i en event.

Jeg vil opfordre til at læse hvad denne kræftforsker skriver.