Tanker og tak

 • Må de efterladte efterladte til dræbte efter terroen den 14-15 februar, og ønsker for i får alt den støtte gennem den svære tid i er igennem. Tanker til jer og jeres efterladte.
 • Tanker til alle sårede politibetjente og håb om healing af af skader både de fysisk og psykiske.
 • Tanker og tak til det danske Politi som helhed og øvrige myndigheder for jeres enestående indsats, og håb om healing af de ting som har sat sig på sjæl og psyke efter sådan farefuld opgave.
 • Tanker til det jødiske samfund i Danmark og håb om sikkerhed så i kan leve i fred, og dyrke jeres religion i dette land. Tak for jeres måde at takle den svære situation.
 • Tanker til alle fredfyldt muslimer i dette land. Hvor må i godt nok hører meget når i oplever at blive beskyldt for at være i ledtog med terrorister og drabsmænd
 • Tak til alle medborger der uanset religion og politiske ståsted som vil lyse op og møde mørke kræfter med lys og fakler og frisind.
 • Tak til de politikker som ikke har udnyttet den svære situation ved at slå politisk plat for egen vinding skyld.
 • Tak til leder og borger i andre lande som har sendt sympati erklæringer til de ramte af terroren og til Danmark som helhed.
 • Tak til Statsminister Helle Thorning-Schmidt for taler,ord og handlinger –  og på bedste vis fører landet gennem kritiske dage.

 

2 Replies to “Tanker og tak”

 1. Det er skrækkelig at det er sådan Tine, og jeg forstår ikke den form for snævert synhed. Alle ved hvor forskellige mennesker er både som kristne, ateister. Se på en arbejdsplads, et fitnesscenter, fodboldklub, en fagforening osv, hvor mange forskellige mennesker er der, her kan ikke skæres alle over en kam, men når det gælder muslimer så skal alle skæres over en kamp. Det er som om mange dansker VIL have dem som hadeobjekt, bare for at have et så alt dårligdom kan kanaliseres et sted hen.

 2. Kørte med taxa søndag morgen til arbejdet (bussen kører ikke så tidligt). Under hele turen undskyldte den kurdiske chauffør over det skete. Og selv om jeg sagde at det svarede til at jeg skulle undskylde hver gang en albertslunder gjorde noget, så fortsatte han med at undskylde.
  Senere på arbejdet talte jeg med en kollega som fortalte at hun var rigtig bange. Både for hvad som var sket men også over angsten for at nogle ville lade det gå ud over hendes små sønner eller andre fra familien da de er muslimer.
  Hvad sker der for Danmark!

Lukket for kommentarer.