Med AGF til pokalfinale – En unik oplevelse – Video, foto, ord

Oplevelsen at være med til AGFs pokalfinale mod FCK Krist himmelfartsdag 2016 er en af den som vil blive husket for evigt. Jeg har været til mange fodboldkampe og var med da AGF vandt mesterskabet, medaljer og pokalfinaler, men denne oplevelse til pokalfinalen 2016 overgår alle dem alle –  og det på trods af at finalen blev tabt 1-2.

Det var en festdag hvor passionen viste sig som sjælden er set i forbindelsen med kampe på dansk grund. I Fælleparken var vi omkring 10.000 AGF fans og da DJén spillede Thomas Helmig og Bamse skråle alle med på Stupid man og Vimmersvej. Det kunne ikke blive mere aarhusiansk.

 

I parken var stemning og opbakning så intens som sjælden er set og hørt. Jeg har aldrig oplevet noget ligende. Det var fælleskab, passion, glæde og vilje så hårene rejste sig. Vores hold viste sig som mandfolk og gik til stålet og gjorde alt hvad de kunne og spænding var intakt kampen igennem. FCK vandt kampen, men det var marginalt og det kunne såment godt været tippet overtil AGF fordel.  Efter sidste fløjt blev spillerne hyldet som de modige helt det er, og jeg tror aldrig en tabene finalist har fået sådan hyldest .

På Facebook skrev jeg dette da det gik hjemad:

 Så går det hjemad. Hvor er jeg stolt af at være AGF-fan og stolt af mit hold. Hvilken præstation og fight. Det er mandfolk. Og hvilken stemning før, under og efter sidste fløjt. Spillerne blev fejret som de sande helte de er. Tror aldrig en tabene finalist er blevet hyldet som idag. En helt fantastisk oplevelse hele vejen igennem og tænk at opleve det.